FAQ
 

Trajecten

Doet Fullspirit alleen complete trajecten? Dus altijd inclusief inkoop, opslag, inpakken en verzenden?
Fullspirit kán het gehele traject verzorgen, maar voert voor klanten ook geregeld een deeltraject uit. Dat kan gaan om alleen inkoop van een artikel, of uitsluitend de opslag. 
De wens van de klant staat centraal. Uitpakken, inpakken, ompakken, verpakken, bestickeren, opslaan, cross docken... U zegt het maar!
 

Kan ik ook met een hele kleine marketingactie bij Fullspirit terecht? Bijvoorbeeld een incentive-actie voor de buitendienst, waarbij 200 cadeaus opgeslagen en op afroep bezorgd dienen te worden.
Met zijn middelgrote omvang is Fullspirit juist ook zeer goed in staat om ook kleine acties te verzorgen. Deze krijgen dezelfde aandacht als de grotere 'klussen'. 
Wij verzorgen voor u een complexe meervoudige synchrone time release(d) actie, maar ook het eenvoudigweg op afroep verzenden van een kleine voorraad door u aangeleverde artikelen.
 

Hoe snel kan Fullspirit een fulfilment-traject regelen?
Net zo snel of vlug als u de instructie en eventuele artikelen aanlevert. Dus desnoods gaan we dezelfde dag (vandaag nog? bel dan snel!) nog aan de slag. 
Omvangrijke trajecten worden geautomatiseerd, kleine trajecten worden zo praktisch mogelijk 'geïnformatiseerd'. Snelheid staat voor ons ook gelijk aan lage kosten. We maken het daarom nooit moeilijker dan nodig. 

Wat voor soort marketingactiviteiten ondersteunen jullie? 
Dat bepaalt ú. Het is uw marketingactie of -campagne. Niets is ons te gek. Het kan gaan om het werven van klanten, prospects, suspects, behouden (retentie), verwennen (loyalty), uitbouwen, cross sell, up sell, deep sell, belonen van trouwe klanten, response, conversie, doelgroepmarketing, direct marketing of wat dan ook. U weet daar vast meer van! 
Overigens kunt u bij ons ook razendsnel ondersteuning inregelen bij een eventuele recallactie/productrecall. Onder andere voor het ontvangen van retouren (returns) of verzenden vervangende producten. 
Ook is een samenwerking met uw callcenter goed mogelijk als bij klachten er snel een vervangend artikelen moet worden verzonden. Wij sourcen precies dat deel van uw activiteiten in wat u wilt uitbesteden/outsourcen. 

 

Werkwijze

Hoe hygiënisch wordt er gewerkt bij Fullspirit?
Fullspirit is een onderdeel van Natalis, die medische kraampakketten levert aan zo'n 80% van de Nederlandse moeders-in-spé. Deze kraampakketten bestaan uit veelal steriele artikelen die uiteraard met zorg opgeslagen en verwerkt worden. 
De fulfilment-activiteiten vinden plaats op dezelfde locatie, met dezelfde werkwijzen en door de dezelfde getrainde medewerkers. Hygiëne is dus verzekerd bij Fullspirit. 
 

Hoe gaan jullie om met productaansprakelijkheid? Hoe betrouwbaar zijn jullie? 
Voor u is het belangrijk te weten dat die aansprakelijkheid door uw leverancier gewaarborgd kan worden. Wij staan, samen met onze toeleveranciers, altijd in voor de productaansprakelijkheid. 
Deze verantwoordelijkheid kunnen we nemen op basis van de uiterst zorgvuldige leverancier- en productselectie én de gezonde solvabiliteitspositie van ons bedrijf en onze partners. Uiteraard is professioneel onderzoek hiernaar altijd toegestaan.

 

Overige vragen  

Welke producten kan Fullspirit voor mij inkopen?
Wij kunnen alle soorten producten voor u inkopen. Dat gaat van een klein premium of een gadget in een zeer gering aantal tot duurdere artikelen in kleine of grote aantallen. 
Daarbij kunnen we in het verre oosten merkloze of private label artikelen laten produceren of bekende A-merken voor u inkopen. Waar ook ter wereld! 
Belangrijk is om te weten dat niets ons te klein of te groot is als order. Wij verzorgen uw premium, cadeau, marketingartikel, reclameartikelen, incentive of wat u maar bedenkt.
 

Hebben jullie alleen ervaring met dienstverlening aan verzekeraars?
Het grootste deel van onze dienstverlening vindt inderdaad plaats voor verzekeraars, met de nadruk op de zorgverzekeraars. 
In de loop der jaren werkten wij ook voor FMCG-fabrikanten, farmaceutische bedrijven en enkele 'goede doelen'. Het hoeft bij u dus niet te gaan om fulfilment vanuit de marketing- en communicatie/reclameactiviteiten van verzekeringen en polissen. 


Hoe schrijf je 'fulfilment' nou eigenlijk?
 

Wij kwamen alle varianten al tegen. Fullfillment, fulfillment, fullfilment. De juiste spelling is echt absoluut: FULFILMENT. Onze bedrijfsnaam is trouwens Fullspirit. Met een dubbele "l"

Pallet opslag
Opslag en verzending
Assembleren en verpakken
Loyalty acties (premiums)